.

.
.

keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

Hyvä kiertämään

Näyttää olevan sellaisia blogitunnustuksia kiertämässä. Minunkin blogini on saanut jo useammassa blogissa esim. "kaunis blogi"- tai muun kivan tunnustuksen. Kiitos paljon! Tuo tunnustus on ilmeisesti tarkoitus laittaa taas eteen päin muutamalle blogille.

En kyllä ole ihan varma, miten se homma oikeaoppisesti menee, mutta nuo tunnustukset ilahduttivat ja koska olen itsekin kovasti viihtynyt toisten blogien parissa (eli laitan oikein mielelläni tunnustuksia eteenpäin) niin tässäpä neljä kivaa, elämänmakuista, naisenergiatäyteistä kotoilu- ym. blogia kevätiltojenne iloksi: (naistenpäiväruusujen kera)

Kotoilua Mäkelässä   http://kotoiluamakelassa-anne.blogspot.com/

Katinkanssa   http://katinkanssa.blogspot.com/

Sekamelska     http://sekamelska.blogspot.com/

Omenankukkatarina   http://omenankukantarina.blogspot.com/6 kommenttia:

SisustEllen kirjoitti...

Lähdin seurailemaan, mihin muualle saamani Kaunis blogi -tunnustus on annettu ja löysin tieni kauniiseen blogiisi:) Tervetuloa vastavierailulle♥

Heli kirjoitti...

Kiitos kutsusta, tosi Kaunis blogi Sinulla :-)

Kati kirjoitti...

Kiitos Heli ihanasta tunnustuksesta.

Mä olen vietellyt "hiljaiseloa" Kööpenhaminassa ja kuvat odottavat kamerassa. Siellä oli ihanan keväistä.

Mukavaa viikkoa<3

miumau kirjoitti...

oih. kiitos kaunis. :)

Omenankukka kirjoitti...

Voi kiitos paljon tunnustuksestasi! Olen ihan otettu! Mukavaa on on ollut lukea myös sinun blogiasi - olet ennerginen nainen!Kiva kun blogisi sisältää kaikkea mitä kotona tehdään.. ei pelkästään sisustusta! Kun katselen pihasi kuvia niin oikein odotan jo kevättä! Tuossa viimeisessä postauksessa oleva oranssi tunika on kiva- oranssi on niin lämmin ja ihana väri!Ihanaa alkavaa viikkoa!

Heli kirjoitti...

Voi kun kiva kuulla, Omenankukka! Tunnelmallista, talvista loppuviikkoa sinnekin!