.

.
.

keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

Paikkoja tavaroille

Kuten jos aiemmin keväällä kirjoittelin, olen viime viikkoina  tehnyt täällä hitaasti etenevää perusteellista siivousta. Käyn läpi jokaisen tilan kaikki tavarat ja katson, että niillä kaikilla on järkevä paikka. Ja järkevää käyttöä, turhia romppeita karsin kovalla kädellä. Se on aika iso työ isossa talossa, mutta tuloksesta nauttii todella.

Samalla olen kunnostellut yksityiskohtia lähinnä maalaamalla.

Viimeisin kohde on ollut yläkerran kylppäri. Siellä on hiukan kummallinen säilystyssysteemi, jonka joskus hätäpäissämme teimme kun pikkutavarat piti saada piiloon emmekä oikein millään löytäneet ratkaisua valmiista kaapeista.

Kun ovet ovat kiinni, kaappia ei juurikaan huomaa - ja se on tarkoituskin. Kaapin ovet on kaakeloitu samalla lasimosaiikilla kuin muukin kylppäri ja ne on istutettu huomaamattomilla, sauman levyisillä pianosaranoilla samaan tasoon seinän kanssa. Ovet avautuvat ja sulkeutuvat kevyesti painamalla.


Kaakelioven takaa löytyy tilava kaappi


Ja tässä sama viereisen pyykinhuoltotilan puolella


Pyykinhuoltotila vaatehuoneen puolelta katsottuna. Tosin sana "pyykinhuoltotila" on ylimitoitetun juhlava kuvaamaan meidän pientä ja melko epäkäytännöllistä pesukonevälikköä. Kellarin vielä toistaiseksi keskeneräiselle pyykkituvalle olisi kovasti tarvetta.

2 kommenttia:

Kati kirjoitti...

näppärä keksintö tuo "piilokaappi".

Ihailen kyllä tuota sun "tavaran hävitys" systeemiä. Mäkin olen vaihteeksi saanut poikien vaatteita vähän eteenpäin. Tosin aika samaan tahtiin tulee lisää pieneksi jääneitä... voi voi...

Heli kirjoitti...

Juuuu, ikuisuusprojekti tämä on ... :-)