On taas kynttilöiden aika
Syystytön synttärit osuvat tunnelmalliseen vuodenaikaan
Syksyn värit häikäisevät joka vuosi
Hiukan jo viilenneinä iltoina vanhan rantasaunan löylyt tuntuvat suloisilta
Viime keväänä perustettu kasvi- ja marjamaamme tarjosi ensimmäisenä satokautenaan lähinnä vain pieniä maistiaisia, tässä boysenmarja
Pojan chili osoittautui makeaksi paprikaksi
Tomaatit eivät ehtineet kypsyä
Talviomena
Makea ranskanluumu
Pepi-päärynä
Ja se iki-ihana pallohortensia - vielä kerran!
Tuoksuherne
Syyshortensian kukinnot punertavat koko ajan vain enemmän
Niitä on riittänyt jatkuvasti maljakkoonkin
Puolukkahilloa on keitelty oikein urakalla ja nautittukin joka päivä
Jättikurpitsat vain kasvavat
Avomaankurkkusato ...
... päätyi tillillä ja mustaherukan lehdillä maustettuun etikkaliemeen
Punasipuli marinoitumassa
Kuivattua nokkosta
Kuivattuja metsäsieniä
Onpa kiva ajatella talvea, kun kesän sato on pakasteessa ja purkeissa
Saija antoi hyviä neuvoja hopeahärkin lisäämiseksi. Syksy on kuulemma paras vuodenaika siihen. Homma tosin tuntui liian helpolta toimiakseen; irti repäistyt rönsyt vaan tökätään multakuoppaan ja jätetään siihen juurtumaan.
Lisäsin härkkiä ruohonleikkaajan kannalta vähän liiaksi viettävään penkereen reunaan.
Mielenkiintoista nähdä, mikä on tilanne ensi keväänä!
Tunnelmallista lokakuun viikkoa!
Ps. Viimeisimmät mökkikuvat löytyvät täältä