lauantai 26. maaliskuuta 2016

Pääsiäispöydässä lammaspataa


Tämän pääisiäisen juhla-aterialla meillä syötiin padassa valmistettua punaviinilammasta. Pataruokahan onnistuu aina. Ainakin, jos malttaa hauduttaa riittävän kauan. Nyt sitä haudutettiin uunissa miedolla lämmöllä yli neljä tuntia ja lihasta tuli todella mureata. 

Lisukkeena oli valkosipuliperunoita ja minttuhyytelöä ja jälkiruokana mämmiä, eli perusperinteinen pääsiäismenu. 



Hyvää pääsiäistä!





2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia. Hyvää pääsiäistä!

    VastaaPoista
  2. Kauniita kuvia. Minä en ole onnistunut saamaan syönti kelpoista lammasta. :) Olen sun blogissa eka kertaa ja liityin lukijaksikin. Ois niin kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin.

    VastaaPoista

Kiva jos kommentoit!