Isää onniteltiin tuttuun tapaan vähän juhlavammalla brunssilla ja tietysti isänpäiväkakulla. Ruokalajit oli säädetty juhlittavan makuun: makeat olivat pöydässä vähemmistönä, kaikenlaiset croissantit ja hillot loistivat tyystin poissaolollaan, leipä oli hyvin paistunutta ruislimppua ja sen päälle oli tarjolla kylmäsavustettua lohta. Kakku maistui vahvalle salmiakille. Suodatinkahvikin oli tummapaahtoista.
Koska sunnuntain juhlaruuaksi oli varattu miehekkäät pihvit, brunssi oli myös varsin kevyt.
Tyttären kuuluisa kakkutehdas tuotti tänä vuonna isälle kakun Kinuskikissan ohjeella. Isä tykkää salmiakista, joten valinta osui Salmiakkiseepra-nimiseen reseptiin.
Isänpäiväkävelyllä
Pihveihin, kantarellimuhennokseen ja hasselbackan perunoihin päästiin vasta päivän jo hämärtyessä
Tunnelmallista hyggeilyä!
Ihania kuvia jälleen kerran. Ja tykkään blogin uudesta ilmeestä<3 noi sivussa olevat pikkukuvat ovat ihania! Voisko vielä kertaalleen sanoa ihanaa:))
VastaaPoistaVoi kiitos Kati, onpa kiva kuulla, että tykkäät blogin uudesta ilmeestä :)
VastaaPoista