Täällä on ollut pieni aatonaattoillan tohina päällä, kuitenkin onneksi tällä kertaa aika rennolla otteella. Ollaan ehditty saunoakin rannassa pakkassäässä ja kuunnella joulumusiikkia takkatulen lämmössä. Ja tietysti myös paketoida viimeisiä lahjoja.
Joku saattaa vielä muistaa viime syksyisen sadonkorjuupostauksen, jossa kerroin suklaakirsikkapuun runsaasta sadosta ja siitä tekemästäni mahtavasta hillosta. Suunnitelmana oli jo tuolloin käyttää hilloa joulun ajan jälkiruokiin.
Ensimmäinen kirsikkahilloleivonnainen alkoi syntyä tänä iltana, kun tytär ryhtyi valmistamaan kirsikkasuklaakakkua huomisen aattoaterian jälkiruokapöytään. Se on tarkoitus koristella huomenna vähän ennen tarjolle laittamista. Siihen saakka saa maustua täytteineen kylmässä.
Odotan kiinnostuneena lopputulosta ja kuvaan sen kyllä tännekin!
Enää yksi yö jouluun... Hyviä unia!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiva jos kommentoit!