perjantai 13. huhtikuuta 2012

Pohjapiirrokset

Joku kyseli kommenttiboksissa talomme pohjapiirustusten perään. Tunnistin hengenheimolaisen, minäkin tykkään katsella talojen pohjapiirroksia. Joten tässä ne tulevat. Monet pohjapiirrosten ohessa olevista kuvista on julkaistu myös muualla tässä blogissa.

Talomme on siis rakennettu alunperin vuonna 1937 ja me olemme vuosituhannen vaihteessa laajentaen remontoineet sen kesähuvilasta ympärivuotiseen käyttöön. Talossa on kolme kerrosta.

Sisäänkäynti etupihan puolella


Etupihan puoli varhain keväällä


Takapihan puoli keskikesällä


Rantasauna jalaituriAlakerta eli kellari


Osittain maan alla olevassa kellarissa on kahden vanhimman lapsemme huoneet, työhuone, sauna, wc, varasto ja tekeillä oleva toinen pyykinpesupiste.


Keskikerros


Keskikerroksessa on vain yksi väliovi, vessan ovi. Muuten se on avointa olohuoneen, ruokailukuistin ja keittiön muodostamaa tilaa.


Yläkerta


Yläkerrassa on vanhempien ja kahden nuorimmaisen makuuhuoneet, suuri kattoikkunallinen vaatehuone, kylpyhuone, pyykinpesupiste ja parveke.3 kommenttia:

Anne kirjoitti...

Hei! En osaa muuta sanoa kuin: todella kaunis koti teillä..kodikas mutta kuitenkin tyylikäs :)

Heli/ Rakas vanha valkoinen taloni kirjoitti...

Kiitos, Anne :-)

Anne kirjoitti...

Lähdin ajan kanssa katseleen blogiasi - eli jo kertaalleen nähdyt tahdoin vielä tsekata - !!! Pidän tästä ajattomuudesta minkä olet onnistunut luomaan kotiisi - tyylikästä ja kodikasta kuten kaima tuossa jo totesikin. Sopivasti väriä ja ihanan raikasta. Huomaan,että sinäkään et ole verhojen perään- minä en myöskään. Joko kokonainen , jopa hallitseva katosta lattiaan oleva verho - ikäänkuin tauluksi- tai ei sitten mitään. ja niitäkin vain yksi.. samoin pidän itse myös teräksestä ja tahtoisin juuri sitä meidänkin kylppäriin.. saas nähdä..Olipa miten oli... sinulla on silmää.