sunnuntai 10. elokuuta 2014

Kiireinen kesä

Tänäkään kesänä ei juuri ehditty riippumattoon. Eipä uskoisi, miten nopeasti voivat kesälomaviikot hujahtaa käsistä - vaikka niitä olisi aika montakin!


Tänä kesänä syy kiireeseen oli mökki. Se oli tarkoitus yrittää viimeinkin saada lopputarkastuskuntoon, mutta eipä ihan ehditty. Olemme kuitenkin olleet mökillä melkein koko kesän. Yllä olevasta linkistä eli mökkiblogista löytyykin varsinainen tämän kesän päiväkirja.

Kotonakin pihatyöprojekti on kesän mittaan hiukan edennyt. Kaivinkonetöiden lisäksi näkyvin aikaansaannos on rantaan vievän polun kiveäminen.



Polun ja rantatien väliin on tarkoitus perustaa marjatarha ja kasvimaa, haaveissa on ollut englantilaistyyppinen potarger. Polun varrelle sopisi luontevasti myös kasvihuone, mitä on soviteltu useampaankin paikkaan. Niin, ja se kanala.....
 

Ostin muuten keväällä Lidlissä käydessäni kasan parin euron hintaisia ruusuntaimia. Olivat niin edullisia ja kuvassa näyttävän näköisiä, että ajattelin kokeilla. Yllättäen ne kaikki ovat voineet rinteessämme hyvin ja kukkineet kauniisti.
 

Myös rantasaunan ympäryksen nurmikot ja istutukset ovat kuumana loppukesänä saaneet lentävän lähdön. Ihanaa särkynyttäsydäntä on puutarhassamme siellä täällä. Kukkiessaan se kaipaisi läheisyyteensä penkin, jossa istuskella sitä katselemassa.


Rantapolustakin on tullut jo melkoisen rehevä, kiitos tämän kesäisen trooppisen ilmaston.


Sisällä ei tänä kesänä ole käyty paljoa muuta kuin kääntymässä, joten melkoista rehevöitymistä on sielläkin havaittavissa...

Reippaita koulujenalkamisaikoja!

Ei kommentteja: