sunnuntai 29. marraskuuta 2015

Taistelu nuutumusta vastaan

Kun pakkasyö kuuraa maiseman syntyvät talvikauden kauneimmat näkymät. Järvikin käväisi jäässä, mutta suli sään jälleen lauhduttua. 


Tähän aikaan vuodesta neulominen innostaa. Aloin tehdä itselleni kevyttä villapaitaa, 
jota voisi käyttää kesällä jos sattuu olemaan yhtä koleata kuin viime kesänä. 
Varsinkin mökillä sellaista kaipasi vähän väliä.

Paitsi neulomaan, marraskuun kosteansumuiset ja sateiset illat innostavat myös liikkeelle, ainakin minua. Tänä syksynä olen taistellut kaamosnuutumusta vastaan sekä salilla että ulkona raikkaissa räntäsateissa, vähintään viisi kertaa viikossa. Energia ja voimat ovat tällä panostuksella lisääntyneet yllättävänkin nopeasti. 

Tavoitteena on jaksaa ja ehtiä enemmän, joten toivon liikunnalle omistetun aikauhrauksen kääntyvän kiireenkin keskellä lopulta plusmerkkiseksi.


Joulukalenteri odottaa valmiina ja yksi kynttilä on sytytetty. 

Hyvää ensimmäistä adventtia!

4 kommenttia:

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Mikä tunnelma tuossa toisessa kuvssa...ihana! Mukavaa alkavaa joulukuuta sinne valkoiseen taloon.

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Pöh....kolmas kuvahan se oli..:))

Anne kirjoitti...

Niin kauniita kuvia kauniista kodistasi.MInä poden jatkuvaa huonoa omaatuntoa liikkumattomuudestani - plääh :/. Onneksi olen ruokavalion suhteen ollut tarkka ja siitä on kyllä seurannut energiaa ja hyvää mieltä..vielä kun viitsisin lenkkeillä säännöllisesti...josko joululomalla aloitan ;)

Heli/ Rakas vanha valkoinen taloni kirjoitti...

Kiitos Irmastiina!

Ja Anne, se on jo paljon, jos ruokavalio pysyy pääosin tervehenkisenä. Itse tykkäisin kovasti leipoa tähän aikaan vuodesta, mutta on täytynyt vähän pidätellä :-)