sunnuntai 17. joulukuuta 2017

Kolmantena adventtina

Jouluvalmistelut ovat täydessä käynnissä. Varsinkin ne hauskimmat, kuten lahjojen paketointi. Viikonlopun vapaapäivinä on ihanaa kuunnella radiosta jouluista ohjelmaa ja kääriä lahjoja  paketeiksi ajatuksella. Vielä ei tunnu kovin kiireiseltä, mutta kyllä sekin vielä ehtii tulla.


Tänä jouluna saamme sukulaisia jouluvieraiksemme ja siksi olemme viritelleet valmiiksi tavallista pidemmän pöydän.Ensi viikon illoille jäävät loput siivoamiset, kodin pukeminen joulutekstiileihin sekä jouluruokien valmistaminen. Onpa muuten ihanaa päästä tekemään laatikoita!

Toivottavasti ehditään myös ihan vaan nautiskella joulun odotuksesta, katsella kynttilöitä, kuunnella musiikkia ja lipitellä yhdessä glögiä.Rauhallista joulun odotusta!


4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Onpa ihanaa kun olet taas päivittänyt blogiasi. Olen täällä aina välillä käynyt kurkkimassa ja nyt odotti iloinen yllätys. Oikein tunnelmallista ja nautinnollista joulun odotusta! -Satu

Heli/ Rakas vanha valkoinen taloni kirjoitti...

Hei Satu! Kiitos kommentista! Ei voi kuin ihmetellä teidän lukijoiden kärsivällisyyttä, tämä blogi kun on ollut ihan hunningolla. Jostain teitä taas on ilmestynyt paikalle... Ihanaa joulun odotusta sinnekin <3

Oili kirjoitti...


Minäkin käyn kurkkimassa silloin tällöin. Oikein mukavaa
joulunaikaa sinulle.

Heli/ Rakas vanha valkoinen taloni kirjoitti...

Samoin Sinulle Oili <3