torstai 3. marraskuuta 2011

Blogi pystyyn


Päätin vihdoin perustaa blogin. Pääpaino voisi olla kodin asioilla, siitä blogin nimi. Olen vuosikaudet seuraillut muiden sisustus- ja käsityöblogeja ja huomannut, kuinka välillä pienilläkin aineksilla voi liikauttaa lukijan ajatusmaailmaa, inspiroida ja innostaa. Ehkäpä minäkin voin antaa jollekin jotain.

Toinen blogin perustamisen motiivi on taltioida oman perheen arkielämää, pitää siitä blogimuotoista kuvapäiväkirjaa. Uskon, että menneisiin päiviin on myöhemmin hauskaa palata.

Kodin laittelun ja kulinarististen nautintojen lisäksi rentoudun käsitöiden parissa. Välillä se juttu on isoäidinneliöt, välillä neuletyöt, toisinaan ompelu. Nyt meneillään on vanhojentanssipuku tyttärelle. Ihanaa tehdä kahiseva taftipuku, silkkeineen ja tylleineen, paljettikoristeluineen, vannealushameineen, luineen ym.! Laitan projektista kuvia, kunhan ehdin.

Välillä nimittäin pitelee vähän kiirettä. Työt, neljä lasta ja kaksi koiraa. Niin ja tämä huusholli, jota mieluummin kyllä kaunistaisin kuin varsinaisesti huoltaisin. Mutta jälkimmäistäkin joutuu tekemään, vieläpä yllättävän paljon. Välillä ihmettelen, miten tämän arjen kaaoksen kanssa yleensä voi selvitä!

Onneksi on marraskuu, lempikuukauteni; ihana hämäryys ja kynttilät. Perheenäidin, jota välillä väsyttää,  parhaat ystävät.

Tervetuloa mukaan seuraamaan vanhan valkoisen talon elämää!

Ei kommentteja: