sunnuntai 5. huhtikuuta 2020

Vaaleanpunaista pellavaa

Meidän makuuhuone on aamuauringon puolella. Valo alkaa tulvia huoneeseen jo varhain. Tätä nykyä aamut tuntuvat tosi keväisiltä. 

Aurinkoiseen kevätaamuun on lempeätä herätä. Varsinkin, kun on sunnuntai ja sängyssä on uudet vaaleanpunaiset pellavalakanat. Eikä heti herättyään muista koronaa. 

Parvekkeella tarkenee jo juoda päiväkahvit

Ja taas käydään kohti uutta etätyöviikkoa, mukavia kotipäiviä!



4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tämä blogisi tuoma onnen tunne kyllä korostuu tällaisina aikoina, ihanaa että siellä pidetään kiinni arjen pienistä iloista! Ja kylläpä näyttääkin jo keväiseltä, täällä pohjoisessa vielä hetken ajan lumia sulatellaan... vieläkö teillä muuten aamukahvit keittyvät sillä upealla keittimellänne, ainakin näyttävät erityisen herkullisilta!

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos ihanista tunnelma kuvista, nuissa maisemissa passaa kahvitella. Täällä kainuussa ei vielä kevät ole nuin pitkällä vaikka aurinko on pari päivää paistellutkin, vielä viimeviikolla tuli useita senttejä lunta. Mutta pian varmaan saadaan täälläkin nauttia kevään tunnusta, ihanaa kevään odotusta teille.

Heli/ Rakas vanha valkoinen taloni kirjoitti...

Kiitos kommentista! Erityisen kiva kommentti, sillä jos minulla on tässä hommassa ylipäätään jokin tavoite on, niin se on tavallisen arjen pienten ilojen välittäminen. Ne ovat itselleni merkityksellisiä asioita. Jos nimittäin haluaa elämäänsä hauskuutta, se pitää suurimmaksi osaksi tehdä itse :D

Keitellään kyllä edelleen kahvia sillä isolla kahvikoneella maidonvaahdottimineen, mutta ei ihan joka päivä. Sillä saa todella hyvää italialaistyyppistä kahvia, mutta siihenkin ihme kyllä kyllästyy, jos liian usein lipittelee. Välillä alkaa tehdä kovasti mieli ihan tavallista suodatinkahvia!

Leppoisaa viikkoa sinne!

Heli/ Rakas vanha valkoinen taloni kirjoitti...

Kiitos toisestakin kommentista! Mahtavaa, kun annatte välillä kuulua itsestänne!

Taitaa olla niin, että tänä talvena pohjoisessa on ollut jopa tavallista enemmän lunta ja täällä ihan etelässä taas ei yhtään! Erikoinen talvi!

Keskitalvella käy kateeksi teidän pohjoisen ihmisten kaunis, valkoinen maailma (ja se uskomattoman hieno pohjoisen VALO) mutta tähän aikaan vuodesta on kyllä ihan kiva, kun ei enää lunta tule. Toisaalta, luonto osaa täälläkin yllättää ja lunta voi todellakin ilmestyä vielä meillekin...

Mukavaa viikkoa ja kevättä teillekin!