.

.
.

tiistai 2. lokakuuta 2012

Syksyn ihmeellinen hämäryys ja valo


Täällä on ollut sateista. Puut ovat saaneet kauniin syysvärin. Sade synnyttää ilmaan sinerrystä ja nostaa tuoksut vahvoina ilmaan. Siis täydellinen syksy! On pakko päästä ulos pitkille kävelylenkeille nauttimaan säästä.


Kun loppuja omenoita on vielä keitelty soseiksi ja jaettu ystävillekin, viinirypälesato alkaa valmistua, viimeisenä hedelmätarhassa. Viiniköynnöksen oksat notkuvat tertuista, joiden hedelmät muistuttavat kooltaan ja maultaan suuria, makeanhappamia karviaismarjoja.


Sisällä kuluu kynttilöitä...


... ja kahvia... ja kirjoja...


Grilli on vielä pihalla, joten pääsimme nauttimaan kesän suosikkiruuasta, lohinyyteistä. Jälkiruuaksi omenasosepaistosta vaniljajäätelön kera. 


Syksyn värit tauluna olohuoneessa


Tähän aikaan vuodesta sohvannurkka kutsuu tavallista enemmän. Kannattaa kuunnella itseään ja nauttia luovasta laiskuudesta. Tai eihän se ole edes mitään laiskottelua, vaan itsensä sisäistä rakentamista ja voimaantumista 😄


Nautitaan elämästä ja syyssateista!5 kommenttia:

Anne kirjoitti...

Nautitaan näistä ihanista kuvista!Lämmin syystunnelma välittyy niistä,kiitos!

Maria kirjoitti...

Kauniita tunnelmakuvia. Kyllä syksyn värikylläisyydessä ja hiipivässä pimeydessä on aivan erityinen tunnelmansa. Todellakin houkuttaa sisälle hiljaiseen oleiluun. Taas kevät melkein vaatii ulos touhuamaan:).
Kaunista lokakuuta!

Heli kirjoitti...

Kiitos Anne ja Maria ja tunnelmallista lokakuuta teillekin!

Kati kirjoitti...

Ihania tunnelmakuvia teidän kauniista kodista. Karvakaverit ovat tosi suloisia ja soinutvat niin hyvin ympäristöönsä ettei niitä voisi kuvitellakaan missään muualla;)

Täälläkin sohva kutsuu ja kynttilät ja takkatuli lämmittävät. Puhumattakaan villasukista. voisi vaikka aloittaa yhden sukkaparin kutomisenkin...

Härdelli on viikolla ja viimeviikonloppuna ollut taas kohdillaan, joten on ihanaa kun voi vaan olla.

Rauhallista viikonloppua<3

Heli kirjoitti...

Kiitos Kati <3 Tosin täällä ei ole viikonloppuna ollut rauhasta tietoakaan vaan täysi härdelli päällä....... Toivottavasti viikosta tulee rauhallisempi. Mukavaa alkavaa viikkoa sinnekin!