.

.
.

maanantai 24. joulukuuta 2012

Välähdyksiä Jouluyönä


Jouluaatto on kääntynyt jouluyöksi. Ihana, kiireetön tunnelma, joulaulut ja suklaa. Ja tietysti  yökahvit. Seurana oma perhe, mukava jouluvieras ja joulupukilta saatu kirjalahja. Onnellista!


Talvinen sää on tarjonnut joulun vietolle täydelliset puitteet. Tällaisissa postikorttimaisemissa kävelimme läheiseen kirkkoon jouluaaton vesperiin. Kuvasta puuttuu tytär, joka oli kännykkäkameran toisella puolella.


Kortit


Joulumenussa pitäydyttiin perinteisessä tälläkin kertaa. Jälkuruokana jouluhalko, oman puutarhan luumuista tehdyllä hillo- sekä sitruunarahkakermatäytteellä. Koristeluna kinuskipuolukkasydämet.


 Rauhallista Joulua!

4 kommenttia:

Anne kirjoitti...

Voi että tykkään blogistasi ja kuvien tunnelmasta.. Hyvältä näyttää myös joulupöydän antimet, vaikka vatsa on ihan pinkeenä syömisistä ;) Meilläkin oli perinteinen joulupöytä, lisänä muutamia meidän omia perinteitä(lohijuustokakku,pororullat..)Ja kirkossa oltiin myös koko perheellä <3 Nyt tehdään pyrähdys ulos, mittari näyttää VAIN -15 :) Hyvää joulun jatkoa!

Heli kirjoitti...

Kiitos Anne! Meillä mittari näyttää -9 ja lunta tupruttaa taivaalta sitä tahtia, että ainakin osa kinkusta sulaa lumitöissä. Leppoisaa joulupäivää!

Kati kirjoitti...

Kyllä taas on niin ihania sisäkuvia! Täälläkin saatu "nauttia" pakkasista, eilen oli vaan alle 10 mutta nyt taas lähentelee kahtakymmentä, huh. Olenpa siis todella saanut nautiskella sohvasta, suklaasta ja lukemisesta ja siinä sivussa parista lempparielokuvasta;)

Ihania joulun jatkoja!

Heli kirjoitti...

Kiitos Kati!

Voi olla, että johtuu pohjoissuomalaisista sukujuurista että itse nautin aivan mahdottomasti lumesta ja pakkasista, ja koko hämärästä vuodenajasta. Tämä on aivan ihanaa! Saataisiinpa aina tällainen kunnon joulu!

Yleisen tunnelmallisuuden lisäksi pakkaspäivät ovat niin otollista aikaa juuri sohvannurkalle ja suklaalle....... :-)

Mukavaa Tapaninpäivää!