.

.
.

maanantai 24. kesäkuuta 2013

Juhannustarina ...


... löytyy mökkiblogista, eli täältä


5 kommenttia:

Enni kirjoitti...

Löysin sun blogin niin, että mun äiti sano, että "Enni, mää näytän sulle ihanimman sisustusblogin mitä tiiän" ja niin me ollaan ihasteltu lähes kateudesta vihreänä sun kotia! Ihan mielettömän kaunista! Ilahduin suuresti, että olit liittynyt myös minun lukijaksi! :)

Heli kirjoitti...

Ihanasti sanottu, Enni - kiitos! Ja terkkuja äidille <3

Lueskelin tänään kauan sinun molempia blogejasi. Kiinnostavia, hyvin kirjoitettuja, ja siinä toisessakin käsitellyt aiheet niin tuttuja :-)

Mukavaa kesää sinne kauniiseen pohjolaan! Kaipaan itsekin aina vaan niitä yöttömiä kesäöitä...

Enni kirjoitti...

Kerron äidille terkut! :)
Ja kiitos paljon, aina mukavaa kuulla jotain kommenttia omista blogeista. :)

Minusta on aina yhtä ihmeellistä käydä kesällä etelässä ja huomata kuinka siellä on pimeät yöt.. siellä ei tarvi pitää unilappuja silmillä, niinku täällä.. Molemmissa omat puolensa. Oikein mukavaa kesää sinne myös! <3

Anne kirjoitti...

hei :) Ennin äiti täällä:) - käyn hyvin usein sivullasi Heli ja odotan lisää ihania kuviasi:) voisin kuvitella, että kun olet näin taitava kameran käyttäjä niin pian olisi vuorossa oikea syyspläjäys:)

Heli kirjoitti...

Hei Ennin äiti :-)

Kiitos mukavasta kommentistasi!

Nyt on kuitenkin niin, että kamerani ilmeisesti kuvanvakain meni kesällä rikki ja se on ollut sen takia huollossa. Löysin pääkaupunkiseudulta vain yhden firman, joka huoltaa Sony-kameroita. Siellä kamerani on nyt ollut ainakin reilun kuukauden, ellei jo pian kaksikin, vaikka korjausaikaennuste oli kaksi viikkoa. En myöskään ole useista yrityksistä huolimatta saanut mitään tietoa korjauksen tilasta, en edes hinta-arviota, jonka piti tulla heti alkuunsa.

Näyttää siis siltä, ettei kuvaamaan ihan pian pääsekään. Olo tuntuu itsestänikin "kädettömältä", täällä on ollut tosi kaunis syksy ja meidän pihaprojekti on edennyt uusiin vaiheisiin - ja sisälläkin on tähän aikaan vuodesta tunnelmallista....

Täytyy yrittää etsiä jotain vaihtoehtoa, ellei kamera pian ala tulla kuntoon ja kotiutua.

Mukavia syyspäiviä sinne!

Heli