.

.
.

sunnuntai 25. tammikuuta 2015

Talven selkä

Joululoman jälkeen töissä on ollut tavallista kiireisempää. Olen samaan aikaan tehnyt kotona hitaasti edistyvää suursiivousta/inventaariota. Työn alla on esim. uuden ompelu- ja vierashuoneen perustaminen pohjakerrrokseen. Sitä onkin kaivattu. 

Kun monelle viimeisimmälle viikonlopulle on vielä osunut erilaisia juhlia, ei saumaa päivityksille ole oikein tuntunut löytyvän. 


Koska töissä on ollut kiire, päivät ovat aina silloin tällöin venyneet iltaan saakka. Ruuanvalmistus on jäänyt tavallista useammin miehelle ja lapsille. Varsinkaan miestä tilanne ei ole lainkaan haitannut, päinvastoin, se on innostanut hänet monipuolisiin kokkauskokeiluihin.

Niinpä tänäänkin, vaikka minulla oli vapaapäivä, sain istua valmiiseen ruokapöytään. Mies ja tytär olivat tehneet herkullista paahtopaistia ja punaviinikastiketta. Jälkiruokakahvin kanssa oli kevään ensimmäiset laskiaispullat.


Hiljattain oli Heikin nimipäivä, eli talven selän pitäisi olla jo taittunut. Olen tunnustellut ilmaa kevään merkkejä etsien, mutta kovin talviselta täällä on kyllä vielä tuntunut. Keväisemmät säät olisivat kohta puolin jo kovin tervetulleita.


Niitä odotellessa, mukavaa alkavaa talviviikkoa!

2 kommenttia:

Tuitiina kirjoitti...

Kuinka vaalea ja valoisa koti teillä onkaan! Kaunista! Herkullisesta ateriasta olet päässyt valmiin pöydän ääreen nauttimaan, on teillä hieno tiimi siellä kotona!
Sitä talven selän taittumista jo kovasti odotellaan täälläkin ja keväisen tuulen tuoksuja, eiköhän aika piakkoin ala olla käsillä :)
p.s. kiitos blinien ohjeesta <3

Anne kirjoitti...

Pitkä työmatka on hyvä näyttö tälle lupaavalle valolle. Aamulla sitä ei vielä näe, mutta iltapäivällä eron jo huomaa. Onneksi.