.

.
.

sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Äitienpäivä


Äitienpäivä alkoi tyttären valmistamalla ihanalla aamupalalla. Lämmintä savulohipiirakkaa ja matkamuisteluina New York strawberry cheesecake, mansikkakastikkeen kera. 
Täydellinen esteettiskulinaarinen elämys! 


Miehen pihalta poimima valkovuokkokimppu on toukokuisten juhlapäivieni suloinen perinne


Ulkonakin oli tänään aurinkoista ja lämmintä


Haimme lauantaina kakkospenkereen reunaan hopeavaahteran Elimäeltä, Mustilan arboretumista. Sen on varttuessaan tarkoitus luoda varjostavaa siimestä talon edustalle, johon aurinko eteläsuunnasta liiankin kuumasti paahtaa.

Samalla matkaan tarttui auton täydeltä muitakin taimia, joita on tulevan viikon mittaan tarkoitus istutella. Ehkäpä saan pian aikaan jo jonkinlaista potager-postausta..


Onnittelut vielä kerran kaikille äideille ja mukavaa alkavaa viikkoa!


3 kommenttia:

Merja kirjoitti...

Voi, kun on ihanan näköinen kakku! Olisiko sulla ohjetta antaa siitä?

Kati kirjoitti...

Heipä hei, Valoisaa ja kaunista:) Täytyi tulla vinkkaamaan sulle yhdestä puurtahablogista. Törmäsin siihen kun olin Marketanpuistossa puutarhabloggaajien tapaamisessa. Juu luit oikein ja juu en ole puutarhabloggaaja:)) No kuitenkin tässä sulle osoite, jos et ole ennen käynyt.

http://hernepensas.blogspot.fi/

Jotenkin ajattelin, että sinua saattaisi tuo kiinnostaa... Tiedämme kun vierailet:)

Heli kirjoitti...

Merja, tytär kertoi, että ohje on suoraan Kinuskikissan blogista. Osoite http://www.kinuskikissa.fi/amerikkalainen-juustokakku-a-la-kinuskikissa/?hakusivu=1

Ja Kati, hyvin näköjään tiedät mikä minua kiinnostaa - olen Hernepensaskujanteen lukija jo pitkältä ajalta.... Kiitos kumminkin!

Aurinkoisia kesäpäiviä!