.

.
.

sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Kameratonta elämää


Kamerastani meni kesällä luullakseni kuvanvakain rikki ja jouduin viemään sen huoltoon. Koska kamera on Sony-merkkinen, löysin pääkaupunkiseudulta vain yhden sitä merkkiä huoltavan liikkeen. Korjausaikaennuste oli kaksi viikkoa.

Nyt on kulunut varmaankin jo kaksi kuukautta, eikä mitään ole kuulunut. Ei edes korjauksen kustannusarviota, jonka piti tulla heti alkuun??

Bloginikin kanssa olen odotellut kameraa. Ei oikein voi postailla, kun ei saa otettua kuvia. Kuvattavaa olisi kyllä ollut, täällä on ollut kaunis syksy. 

Otin sitten odotellessani muutaman (haljun) kuvan kännykkäkameralla. 

Olen edelleen siivoillut alimman kerroksen varastoa. Se projekti alkaakin olla jo loppusuoralla. On muuten aika kiva tunne, kun kohta koko talon kaikki epämääräiset tavarapesäkkeet on käyty läpi!

Olen mm. järjestellyt kangas- ja villalankavarastotKoska on ollut jo pakkasöitä, monivuotiset kesäkukat on tuotu sisälle. Niiden on määrä jatkaa matkaansa varastoon talvehtimaan ja lepäilemään, mutta sitä ennen haluan vielä vähän aikaa katsella  pelakuiden kukkimista.


Kaivinkone on möyrinyt pihallamme koko kesän ja muokannut maaston muotoja. Iso osa pihasta on siltä osin jo valmis, mullatkin on levitelty ja nurmikot pääosin kylvetty. Ensi keväälle jäi vielä noin neljäsosa alapihaa ja yläpiha kokonaan.


Viimeiset nurmikkokylvöt tehtiin viime hetkellä, syyskuun puolivälissä. Ne ovat alkaneet mukavasti vihertää, kuten varmaan kuvastakin huomaa, kun oikein tarkkaan katsoo. Saunan takana näkyvä niemeke kylvettiin ensimmäisenä ja se on jo aivan vihreä.

Kaunista ja tunnelmallista syksyä!

6 kommenttia:

Enni kirjoitti...

kiitos samoin! Toivottavasti pian saat kameran, en osaa edes kuvitella omalle kohdalle miltä tuntuis olla ilman kameraa pitkä aika. Odotan, että pääset taas postailemaan :)

Kati kirjoitti...

Oi oi, olipa ihana päästä taas nauttimaan teidän kotikuvista! Vaikka sitten ihan kännykällä otetuista:) Tuo on kyllä raivostuttavaa, tuo odottaminen ja se kun ei ilmoteta sovitusta mitään, mur! Olet ollut kovin aikaansaava, ei kädetöntä ollenkaan, tuollainen paikkojen raivaus. Mulla on ollut suunnitteilla mutta mitään konkreettista ei juurikaan ole tapahtunut. No yhden viikon kirppispöytää lukuun ottamatta...
Mukavia syyspäiviä sinnekin suuntaan<3

Sally kirjoitti...

Elämiste! Oletko tosiaan jo siinä vaiheessa, että epämääräiset kasat ja nyytit alkavat vähetä. Onnea! Itse olen jo tuosta haaveestakin vähän luopunut, ja ajatellut, että ei taida elämä riittää rojujen raivaamiseen. Tavoite on kuitenkin hyvä. Kauniita kuvia, Heli. Onnellista syksyä!

Heli kirjoitti...

Kiitos Enni, samaa minäkin toivon - vaikka vähän pelkäänkin, että tämä juttu nyt kestää..

Kati, noita hommiahan tulee enimmäkseen just suunniteltua ja se onkin sitten blogissa erikseen mainitsemisen asia, kun varastot on viimein oikeasti käyty läpi! Laitan kyllä het kuvankin kunhan saan kameran!

Sally, kyllä se niin onkin, että romppeen raivaaminen on loputon ikuisuusprojekti.... Eli ei tule valmista, ei, ainakaan sellaisessa huushollissa kuin meillä. Mutta kyllä siitä ihmeen paljon nauttii (melkein huolestuttavan paljon!) kun ne saa johonkin järjestykseen - edes väliaikaisesti :-)

Onnellista syksyä teillekin!

Anne kirjoitti...

olipa mukava saada sinulta kuulumisia vaikkakin vain muutaman kuvan verran - ja niin ... juuri noin teen nyt itsekin..otan pelakuut sisälle ja sitten nukkumaan ensi kesää varten:)

Heli kirjoitti...

Kiitos kommentista Anne ja mukavia syyspäiviä sinnekin!