.

.
.

sunnuntai 17. tammikuuta 2016

Rauhallisia kevätpäiviä

Pojan sushi-innostus on jatkunut ja olemme saaneet nauttia niistä viime aikoina usein


Varhaiskevään arkiviikot ovat alkaneet taas rullata tasaista tahtiaan. On satanut paljon lunta ja hiihtäjät ja muut ulkoilijat ovat jälleen ilmestyneet järven jäälle. Aurinkoisten päivien kirkkaus häikäisee silmiä hämärän syksyn jälkeen. 

Tähän aikaan vuodesta mielessä vallitsee harvinaisen staattinen tila. Loppuvuoden suuret juhlat ovat takana ja pääsiäiseen on aikaa. Kevään voimalliset energia-aallot innostavine suunnitelmineen eivät ole vielä pyyhkäisseet tajuntaan. On kerrankin helppo vain olla, tekemättä mitään erityistä.


Mukavaa viikkoa!

6 kommenttia:

Anne kirjoitti...

Kiitos!Ihania susheja..nams.Mulle kevät alkaa vasta maaliskuussa..Nautitaan nyt tosissaan näistä talvipäivistä,mittarissa tällä hetkellä -30 :)hrrr.

Maija kirjoitti...

Hienoja susheja on poikasi "väkertänyt", kyllä kelpaa herkutella. 😊
Tuntuu hassulta, kun täällä Pirkanmaalla on paljon vähemmän lunta kuin siellä pk-seudulla. Kyllä täälläkin jo jäällä pääsee hiihtämään. Pikkuisen vielä lisää luonnonlunta, niin saadaan kunnon koneladut. Toivottavasti tämä talvi suosii hiihtäjiä 👍.

Hyvää alkanutta vuotta :)
Maija

Irmastiina Ruusukummusta kirjoitti...

Mukavaa viikkoa sinullekkin!

Kati kirjoitti...

Meidänkin pojat innostuivat sushista syyslomareissulla. Toistaiseksi olemme tyytyneet valmiisiin, mutta on kyllä ollut puhetta, että harjoiteltaisin niiden tekoa:)

pakkasta on meillä ollut riittävästi. Kaunista, mutta liian kylmää. Tänä aamuna koira ei suostunut kuin käväisemään pihalla eikä enää lähtenyt aamukävelylle. Eilen illallakaan ei lähtenyt ulos. Aloitin kutomaan villapaitaa dropsin ohjeella. Tosin tassut sillä ilmeisesti paleltuu, mutta ei puhettakaan että suostuisi mitään töppösiä käyttämään.

Mukavaa viikon jatkoa<3

Omenankukka kirjoitti...

Pitkästä aikaan tulin kurkkaa! Teillä on äärimmäisen kaunis koti ja pihapiiri! Järvelle maisema on todella rauhoittava. Postauksesi ruuista saa veden kielelle. Poikasi sushit ovat todella kauniit ja tasalaatuiset. Oma poikani toimi aikoinaan sushikokkina helsingissä, joten meilläkin on niitä nautiskeltu... Terveellistä ja ihanaa.
Ihanaa helmikuuta sinulle!

Heli kirjoitti...

Kiitos kaikille kommenteista!

Sen verran jo vierähtänyt edellisestä postauksesta, että ilmat ovat varmaan joka puolella jo ehtineet muuttua lauhemmiksi. Kevät etenee vauhdilla! Mutta pääkaupunkiseudulla talvi on kyllä ollut varsin runsasluminen, on sitä lunta vieläkin hangiksi asti. Ainakin täällä on talvi suosinut hiihtäjiä.

Kati, minäkin olen tehnyt useamman koiran villapaidan dropsin ohjeilla. Sormet syyhyäisi uusiinkin versioihin (palmikkomalleihin) mutta jotenkin tuntuu, että pitäisi saada edellinen neuletyö ensin valmiiksi. Ettei tulisi neulekorista sellainen hiipuvien haaveiden tyyssija....

Omenankukka, teillä saadaan nauttia oikein ammattilaissusheja, aika ihanaa. Kokki lähipiirissä olisi kyllä joka suhteessa mahtava juttu :)