.

.
.

lauantai 19. maaliskuuta 2016

Kevään kalpeat värit
Varsinkin aikaisemmin minulla usein liittyi vuodenaikoihin tiettyjen värien himoamista. Syksyllä aloin kaivata leimuavaa punaista, keväällä keltaista, tai ruohonvihreää. Värinhimot valtaavat kyllä mieltä edelleenkin, mutta olen huomannut etteivät ne värit ole enää niin voimakkaita. Eivätkä vaihtele niin paljon. Tätä nykyä hyvin voimakkaat värit ympärillä alkavat helposti syödä energiaa.

Viime jouluna kalpea vaaleanpunainen tuntui hyvältä jouluväriltä. Nyt se sama vaaleanpunainen tuntuu myös hyvältä kevätväriltä. Sillä mennään siis edelleen.


Kirsikkapuun oksat ovat alkaneet tehdä nuppuja ja kukkia maljakossa


Kylvökseni ovat roihahtaneet valtavaan kasvuun. Olen luultavasti reippaasti etuajassa joidenkin kasvien kanssa, sillä tätä menoa esimerkiksi pavuntaimet ehtivät parimetrisiksi ennen kuin niitä pääsee istuttamaan ulos potageriin.

Mielenkiintoisin kasvimaaprojekti tällä hetkellä on sitrusruoho, jonka kasvatus vaikuttaa melko monimutkaiselta. Olen kuitenkin niin mieltynyt sen makuun mausteyrttinä, että haluan kokeilla.


Olen jo jonkin aikaa malttamattomana selaillut lammasreseptejä ensi viikonloppua ajatellen. Olisi ehkä kiva kokeilla vaihteeksi jotain patamuotoista lammasruokaa pääsiäispöydässä.


Onnellista viikonloppua!
4 kommenttia:

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Minullakin on kirsikanoksa maljakossa...jo toinen, ensimmäisen kukat jo nuutuivat!

saija - harmaan sävyjä kirjoitti...

Puutarhavillitys pukkaa päälle täälläkin. Iloitsin jo ensimmäisistä leskenlehdistä, mutta nyt näyttää enemmän talvelta kuin tammikuun alussa. Voit hyvin latvoa pavut, niin eivät vie niin isoa tilaa sisällä. Omat kylvökset ovat vielä ihan surkean pieniä. Näyttää siltä, että siemenet eivät oikein suostu itämään tänä keväänä.

Heli kirjoitti...

Irmastiina, meillä kirsikat kukkivat maljakossa ekaa kertaa!

Ja Saija, pavut on nyt latvottu :-) Kiitos jälleen asiantuntevasta neuvosta!

Hyvää pääsiäistä!

Witikkalan Kartano kirjoitti...

Ihanan yksinkertaista! Mielenkiintoinen blogi :).

http://witikkalankartano.blogspot.fi/