.

.
.

sunnuntai 20. toukokuuta 2018

Omenankukat


Hedelmäpuiden kukinnasta päätellen luvassa on hyvä sato. Puutarha on nyt huikeassa juhla-asussa.Kun ilmatkin ovat olleet niin epätavallisen lämpimät, pihalta ei malttaisi olla pois hetkeäkään

Kokeilin ensimmäistä kertaa siemennauhaa tillin ja salaatin kylvämisessä. Ainakin sitä oli helppo käyttää. Edellä mainitut siemenethän ovat niin minimaalisen pieniä, että kylväminen käsin on aika hankalaa.

Tänään nähtiin ensimmäinen mansikankukka

Potagerissa, paahteisella paikalla sijaitsevaa pergola-rakennelmaa on tarkoitus vähän kattaa. Se on kesäaamujen ihana aamukahvipaikka. 

Kasvimaan käytävätiilien välissä kasvaa kaikenlaista, esimerkiksi orvokkeja. Välit kuuluisi varmaankin siistiä, mutta en oikein raaskisi.


Aurinkoista viikkoa!


4 kommenttia:

Kati kirjoitti...

Kyllähän nämä toukokuun helteet tai ainakin ihanan lämpöiset säät ovat olleet ihan mahtavia. Soisi näiden jatkuvan pitkään. Yöllä voisi sitten vähän ripauttaa välillä vettä, ettei tarvitsisi huolehtia pihan kastelusta:)

Omenapuun ja muidenkin puiden kukat ovat aina yhtä valloittavia. Ei niihin koskaan kyllästy.
Kävin viikonloppuna Tallinnan kasvitiettellisessä. Tänä vuonna eivät vielä pionit ja ruusut olleet kukassa, kuten viime vuonna, mutta magnoliat olivat, ja nekös vasta olivatkin ihania<3

Mukavaa viikkoa

Heli/ Rakas vanha valkoinen taloni kirjoitti...

Voi tuo mangolia on ollut kauan haaveissa! Menestyisiköhän eteläisimmässä Suomessa?

On tosin ollut noiden eksoottisempien kokeilujen kanssa viime aikoina vähän huono menestys, kun sekä rannan ihana surupaju että kirsikka sato-zakura kuolivat toissa ja viime talvena..

Mutta nyt kyllä nautitaan kaikkien aikojen kevätsäästä!

Mukavaa viikkoa sinnekin <3

Anonyymi kirjoitti...

Hei!

Nyt päätin edes pikaisesti laittaa tervehdyksen ja kiitoksen ihanasta blogistasi.

Blogisi on paras! Kotinne ja elämisen meiniki on niin hyvä, että tämä jaksaa ilahduttaa kiireistä kolmen ala-asteikäisen lapsen, työssäkäyvää äitiä. Ihana tulla aina välillä tänne hengähtämään. Kiitos, että jaat tätä kaunista ja inspiroivaa.

Kaunista kesän jatkoa! Niin ja puutarha on myös ihana. Minäkin katson meidän laattojen välistä tunkevia rikkakasveja taas hieman toisella silmällä :). Kiitos siitäkin!

Heli/ Rakas vanha valkoinen taloni kirjoitti...

Kiitos Anonyymi <3

Onpa IHANA palaute!

Erityisesti tuo hengähtämispaikka kuulostaa parhaalta mahdolliselta. Sitä juuri blogiltani toivoisin! Pienet onnen hetket löytyvät kuitenkin arkisen kaaoksen ja epätäydellisyyden seasta. Tuntuu tosi kivalta, että olet osannut katsoa ja nähnyt niitä tässäkin blogissa!

Onnelista kesää sinne!