.

.
.

torstai 12. huhtikuuta 2012

Kokeilut jatkuvat


Pääsiäismunavaihde jäi näköjään päälle. Ostin vielä ihan ohutta rautalankaa ja kehittelin snuuraamistekniikkaa. Ja kyllä se siitä kehittyi. Kun noita vielä muutaman pyörittelisi, niin alkaisivat jo muistuttaa niitä venäläismummojen näppärissä sormissaan punomia.


Samalta reissulla rautalankaostosten kanssa matkaan tarttui hempeitä käärepapereita alekorista. Ajattelin päällystää paperilla pikku laatikoita, joita meille on erinäisistä yhteyksistä kertynyt. Myyjä suositteli laatikoiden päällystämiseen erityistä liimalakkaa, jota siveltäisiin useita kerroksia ensin laatikon pintaan ja sitten vielä paperin pintaan. Ostin yhden pullon kokeiltavaksi.

Mutta koska liimalakka oli aika kallista, melkein 13 euroa 250 ml, ja koska sitä kuluu tähän tekniikkaan melko paljon, ajattelin ensin kokeilla tavallista tapettiliisteriä. Tiedän entuudestaan, että sekin synnyttää kivan pinnan, kun sitä käyttää pintakäsittelyaineena paperille.

Ja hyvin toimi vanha kunnon liisteri, niin hyvin, etteipä taida kannattaa kallista liimalakkaa tähän tarkoitukseen ostaa. Vertailun vuoksi aion vielä päällystää yhden laatikon liimalakan avulla ja katsoa, tuleeko lopputuloksesta jotenkin parempi.2 kommenttia:

Kati kirjoitti...

Niin kaunista! Ihania munia ihanassa laatkossa.

Näin muutes pätkän tikkurilan tai jonkun muun maalitehtaan mainoksesta, jossa tehtiin tarjoitin käyttämällä valokuvia tai lehdestä leikattuja kuvia. Lopuksi koko tarjotin siveltiin ko. maalifirman lakalla. Eli varmaan kans aika edullista. Tai ainakin edullisempaa kuin askarteluliikkeen pikkupullot.

Teillä oli myös ollut ihanat pääsiäisruuat, lurps:D

Heli kirjoitti...

Varmaan on Kati ihan samanlainen aine, koska tuotakin askartelukaupan liimalakkaa suositeltiin käytettäväksi nimenomaan valokuvien ym. leikkeiden kiinnittämiseen.

Mukavaa torstai-iltaa sinne!