.

.
.

lauantai 28. huhtikuuta 2012

Pelakuut kukkivat, kesä tulee!


Ontelokudetta menee nyt nopsaa tahtia. Kerin vyyhtejä vanhalla konstilla tuolien selkänojilla. Vyyhden pitelijä tai sitä varten tarkoitettu erityinen työväline olisi tietysti parempi. Mutta tuolitkin toimivat.


Matto on nyt parisen metriä läpimitaltaan ja kasvaa koko ajan. Lähdemme käymään mökillä ja jos autoon mahtuu, otan maton mukaan sovitettavaksi omaan tulevaan paikkaansa. Samalla pääsen viimeinkin kuvaamaan mökkiä blogia silmällä pitäen, http://mustamokkinikallionlaella.blogspot.com/   Onkin ollut viime aikoina hiljaista mökkiblogirintamalla! 

Ikkunalaudalla, tervehtimässä kotiimme tulijoita suoraan sisääntulonäkymässä, kukoistavat aiemmin keväällä istuttamani pelargoniat. Ne palkitsevat nyt kasvattajansa ja ovat alkaneet tehdä runsaasti kauniita, kalpeanvaaleanpunaisia kukkia.  


Hauskaa Wappua!

6 kommenttia:

Kati kirjoitti...

Hui miten ihanat pelakuut! Mullakin Mårbackat vihertää, ja ehkä pientä kukan silmuakin havaittavissa.

Ihanaa mökkireissua! Odotan innolla kuvia mökkiblogiin.

siman ja munkin täyteistä wappua!

Heli kirjoitti...

Ah, Mårbackat ovat ehkä ne ainoat oikeat pelakuut!

Wappu on taatusti siman ja munkintäyteinen - kerrankin kuuluu asiaan syödä munkkeja, noita tavallisesti pahiksista pahiksimpia..

Hauskaa Wappua sinnekin!

Anne kirjoitti...

Onpa jo iso tuo matto, hieno! Ja miten kaunista teillä, "huoh" :) Hauskaa mökkeilyä!

Heli kirjoitti...

Kiitos, Anne :-)

Anne kirjoitti...

Sinulle on tunnustus blogissani :)

Heli kirjoitti...

Kiitos siitäkin, Anne! Pitää paneutua tuohon tunnustus- ym. puoleen vähän paremmalla ajalla... istumalihakset ovat nyt kipeät ja pää tyhjänä kilometrin mittaisen mökkipostauksen jäljiltä :-)

Hauskaa viikkoa sinne!