.

.
.

lauantai 28. huhtikuuta 2012

Pelakuut kukkivat, kesä tulee!

Ontelokudetta menee nyt niin nopsaa tahtia, että perheenjäsenet ovat kyllästyneet kerälle kerittävien vyyhtien pitelyyn. Niinpä seiskatuolit ovat saaneet hoitaa sitä tehtävää - ja ovatkin muuten mainio apu! Ihan kuin vyyhtien pitelyominaisuudet olisi otettu niiden suunnittelussa huomioon.


Matto on nyt parisen metriä läpimitaltaan ja kasvaa ripeää tahtia. Lähdemme käymään mökillä ja jos autoon mahtuu, otan maton sinne mukaan sovitettavaksi omaan tulevaan paikkaansa. Samalla pääsen viimeinkin kuvaamaan mökkiä blogia silmällä pitäen, http://mustamokkinikallionlaella.blogspot.com/   Onkin ollut viime aikoina hiljaista mökkiblogirintamalla! 

Ikkunalaudalla, tervehtimässä kotiimme tulijoita suoraan sisääntulonäkymässä, kukoistavat aiemmin keväällä istuttamani pelakuut. Ne palkitsevat nyt kasvattajansa ja ovat alkaneet tulvia ihania, kalpeanvaaleanpunaisia kukkia.  


Hauskaa Wappua!

6 kommenttia:

Kati kirjoitti...

Hui miten ihanat pelakuut! Mullakin Mårbackat vihertää, ja ehkä pientä kukan silmuakin havaittavissa.

Ihanaa mökkireissua! Odotan innolla kuvia mökkiblogiin.

siman ja munkin täyteistä wappua!

Heli kirjoitti...

Ah, Mårbackat ovat ehkä ne ainoat oikeat pelakuut!

Wappu on taatusti siman ja munkintäyteinen - kerrankin kuuluu asiaan syödä munkkeja, noita tavallisesti pahiksista pahiksimpia..

Hauskaa Wappua sinnekin!

Anne kirjoitti...

Onpa jo iso tuo matto, hieno! Ja miten kaunista teillä, "huoh" :) Hauskaa mökkeilyä!

Heli kirjoitti...

Kiitos, Anne :-)

Anne kirjoitti...

Sinulle on tunnustus blogissani :)

Heli kirjoitti...

Kiitos siitäkin, Anne! Pitää paneutua tuohon tunnustus- ym. puoleen vähän paremmalla ajalla... istumalihakset ovat nyt kipeät ja pää tyhjänä kilometrin mittaisen mökkipostauksen jäljiltä :-)

Hauskaa viikkoa sinne!