.

.
.

maanantai 25. kesäkuuta 2012

Ihana Italia!


Olimme pari viikkoa Italiassa, ensin Sardiniassa ja sitten Roomassa.

Sardiniassa asuimme ihanassa talossa Pulan kylässä, lähellä pääkaupunkia Cagliaria. Paikka oli paratiisimainen kukkineen, hedelmäpuineen ja samettihiekkarantaisine merineen. Päivät helteisessä Roomassa olivat täynnä ohjelmaa. Oli myös onnellista olla kerrankin pidempi aika oman perheen kesken tiiviisti yhdessä. Muistona matkasta todella levännyt ja virkistynyt mieli, mahtavat rusketusrajat ja kävelemisestä kipeät jalat.

Italialaiset olivat hyvin rentoja ja ystävällisiä ja aivan erityisti sardinialaiset. Ah, tuonne vielä uudelleen ja mielellään muutama italian kielikurssi ennen sitä!


Kolmekymmentäviisiasteisen Rooman jälkeen kotimaan, tuota ... tällä hetkellä hiukan viileähkö ja raikkaan kostea kesäsää ei tunnukaan ylettömän ankealta, vaan lähes mukavalta vaihtelulta. En minä toivo, että tätä jatkuisi koko loppukesän, mutta on kyllä helpompi lämmittää itseään, kuin viilentää.

Nyt tulee kotibloggailuun varmaan vielä edellistäkin pidempi tauko, sillä siirrymme mökille heti kun mahdollista. Se saattaa synnyttää jotain mökkiblogin puolelle.

Nautitaan Suomen suvesta! Sateella muuten tuoksut ovat ihan omaa luokkaansa.... :-P


4 kommenttia:

Kati kirjoitti...

Oi oi, mitä kuvia! Ja millaisista ruuista olettekaan saaneet nauttia... Kyllä teidän kelpaa talvi-iltoina ja ja jo syksylläkin palata noiden kuvien pariin.

Ois tosi kiva jos ehdit päivittää mökkiblogia, teidän mökkikuvat ovat tosi ihania!

Aurinkoista kesän jatkoa tai sitten sateista, mutta mukavaa kuitenkin;)

Heli kirjoitti...

Kiitos Kati kommentista! Tuntuu kyllä, että matka voimaannutti - oli siis tarpeen. Läkähdyttävän helteen jälkeen koleat sadekelitkin tuntuvat siedettävimmiltä (ainakin muutaman päivän..) Mökille on jo kova hinku, uskon että blogikin päivittyy kunhan sinne asti päästään.

Leppoisia kesäpäiviä sinne - säässä kuin säässä :-)

Omenankukka kirjoitti...

Kuulostaa ihanalta lomalta. Kuvat ovat houkuttelevia! Hyvää lomaa kesämökillesi. Ylihuomenna olen Zakhintoksen tunnelmissa!

Heli kirjoitti...

Kiitos, Omenankukka! Kreikka on minulla vielä haaveissa, en ole siellä koskaan käynyt. Taatusti on hieno kokemus loma noilla saarilla!

Hauskaa matkaa, nauttikaa!