.

.
.

maanantai 28. toukokuuta 2012

Hedelmäpuut juhla-asussa


Pihalla on nyt niin satumaisen kaunista, ettei huvittaisi ollenkaan poistua kotoa. Hedelmäpuut kukkivat vain pienen hetken, mutta sitäkin upeammin!  

Luumupuut aloittivat, seuraavaksi oli vuorossa etupihan kirsikkapuu.  


Sitten avasivat kukkansa takapihan omenapuut


Omenapuiden kukkiessa tuntuu, kuin aika olisi pysähtynyt. 

Kuistilla kukkivat pelakuut. Ne samat, jotka keväällä juurruttelin vesimaljakoissa.


Täällä oli viikonloppuna helteiset säät. Olisi ollut ihanaa nauttia sunnuntaikahvit laiturilla, mutta se ei nyt onnistu, sillä lokki on ominut laiturimme pesäpaikakseen. Kun se hautoo kolmea munaansa laiturin penkille rakentamassaan pesässä, ei kenelläkään ole asiaa lähimaillekaan. Hiippaillessani ottamaan alla olevaa kuvaa, lokkiemo kuikuili jo epäluuloisesti penkin säleiden läpi. Pian sain osakseni koko lokkiyhdyskunnan vihat ja jouduin nopeasti siirtymään kauemmas. 

Eli odottelemme, että nuori lokkisukupolvi on saatu siivilleen ja käytämme laituria vasta sitten... 2 kommenttia:

Kati kirjoitti...

Teidänkin viikonloppu meni samoissa merkeissä kuin meilläkin, ulkona. Kyllä kannatti nauttia ulkoelämästä, meillä ainakin tänään alkoi sade, no luonto tykkää. Ehkä se vähän vähentää siitepölyäkin.

Kiitos ihanista kuvista!

Heli kirjoitti...

Kiitos Kati! Hellepäivillä oli hyvä ajoitus, juuri viikonloppuna! Nyt voi minun puolestani hetkellisesti vielä vähän viiletäkin, jos vaikka saisi viimeinkin saatettua nuo kevätsiivoukset päätökseen...