Kevät, keltainen ja kellanvihreä Puketti
Valmistin tänä vuonna pääsiäisaterialle lampaanpotkaa punaviinikastikkeessa. Se hautui valurautapadassa useamman tunnin ajan ja oli todella mureaa sekä hyvin maustunutta. Ihan mukavaa vaihtelua jokavuotiselle paistille.
Mitä tulee pääsiäisen jälkiruokapuoleen, minusta on kiva tehdä ihan oikeaoppinen pääsiäspasha. Jo puumuotin esille ottaminen tuntuu juhlavalta. Tänä vuonna kuitenkin oikaisin ja tein sitruunarahkasta ja sekahedelmistä pashan korvaavan parin kulitsalle. Täydestä meni!
Meidän pääsiäistraditioihin ovat aina kuuluneet myös lusikkaleivät, mutta nyt jostain syystä unohdin ne kokonaan! Pulpahtivat mieleen vasta tänään - liian myöhään.
Hyvää Pääsiäistä!
2 kommenttia:
Sitruunan raikasta:-) niin pääsiäiseen ja kevääseen sopivaa. Vielä muutama vapaa jäljellä nautitaan niistä.
Voi ihanuus tuota teidän kotia!
Nuo makuuhuoneen avautauvat ikkunat...tuo ruokailutila...ihastuksesta täällä huokailen!
Lähetä kommentti