Juhlapukuprojekti alkaa olla finaalissa.
Sen jälkeen ajoin vielä saumurilla kapean rullapäärmeen tyllin alareunaan. Käytin alasiepparilankana paksua luonnonvalkoista polyesterilankaa, jolloin saumasta tuli nyörimäisen tiivis ja kiiltävä. Se on yllättävänkin näkyvä yksityiskohta puvun helmassa.
Yön kähmässä vielä liimailimme tyttären kanssa strasseja helman tylliin. Ne lisäävät hohtelevaa vaikutelmaa yhdessä kimaltavapintaisen erikoistyllin kanssa. Vyötärön organzarypytys hohtelee himmeästi sekin.
Kalan kanssa tuoreella tillillä maustettua perunamuusia sekä höyrytettyjä porkkanoita, parsa- ja kukkakaalia. Lisukkeeksi appelsiinipunasipulisalaattia.
Yksinkertaista ja helppoa kotiruokaa siis. Kynttilöillä ja pellavaserveteillä saa hiukan hohtoa arkiseen kattaukseen.
Tänään sitten Runebergin kunniaksi Fredrikan torttua kahvin kanssa. Kylläpä maistui hyvälle, varsinkin kun on ollut alkuvuoden lähes kokonaan ilman sokerileivonnaisia.
2 kommenttia:
Jaa-a. Meillä tuo olis kyllä jo juhla-ateria ja -kattaus :),
ihmettelee Elvi
Vai niin.. vähän epäilen kokkimestari-Elvin tuntien :-)
Mutta kattaukseen kannattaa minusta aina hieman panostaa, sillä se on helppo tapa kohottaa tunnelmaa arkisimpienkin appeiden äärellä. Kun pöytään taittelee kangasservetit ja sytyttää kynttilät, niin kaikki ruoka maistuu juhlavalta.
Lähetä kommentti